Twee mogelijke inbrekers aangehouden

In de nacht van maandag op dinsdag hebben agenten op de Dijkgravenlaan in Leiderdorp twee mannen uit Katwijk aangehouden. Rond 04.30 uur zagen de surveillerende agenten een personenauto met hoge snelheid richting de Splinterlaan rijden. Op de Dijkgravenlaan zagen ze de auto stoppen. De bijrijder sprong er uit en nam de benen. De bestuurder, een 42-jarige man uit Katwijk, werd even verderop in een steegje aangetroffen. Hij bleek geen rijbewijs te hebben.

Toen agenten de auto aan een nader onderzoek onderworpen, bleken daar diverse inbrekerswerktuigen in te liggen. Daarop werd hij aangehouden. De bijrijder, een 23-jarige man uit Katwijk, werd korte tijd later aangehouden op de Van der Valk Boumanweg.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline