Leiderdorpse erespeld voor Leidse ‘burgemeester’ Eric Filemon

Eric Filemon gaat met pensioen. Bij zijn afscheid kreeg hij afgelopen vrijdag uit handen van de Leiderdorpse burgemeester Laila Driessen de zilveren erespeld van de gemeente Leiderdorp. Filemon is 43 jaar werkzaam geweest in het onderwijs. De laatste jaren in Leiderdorp.

In Leiden geniet hij daarnaast grote bekendheid als burgemeester Van der Werff die jaarlijks tijdens het minikoraal met duizenden basisscholieren 3 oktoberliedjes zingt. Ook was hij, samen met boezemvriend Rens Heruer, verantwoordelijk voor het Leidse volkslied ‘Leiden, Stad van mijn hart’.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline