Nummerbordscanner traceert gestolen auto

Bij de politie kwam vanmorgen rond 9.30 uur de melding binnen dat de automatische nummerplaat herkenning (ANPR) een gestolen auto had gespot. Na de melding namen agenten ter hoogte van Leiderdorp positie in langs de A4. Zij hebben het voertuig opgewacht en de auto laten stoppen. Alle inzittenden werden aangehouden.

Al snel bleken twee van de drie inzittenden niets met de diefstal te maken te hebben. Zij konden het bureau weer verlaten. Eén 21-jarige verdachte uit Almere zit nog vast. Het voertuig is in beslag genomen en de politie kon de rechtmatige eigenaren van het voertuig het goede nieuws brengen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline