Plofkraak in Leiderdorp

1

DSC_0366Er heeft vanochtend vroeg een plofkraak plaatsgevonden bij een geldautomaat aan de Reaal in Leiderdorp. De politie kreeg omstreeks 04.00 uur diverse meldingen van een harde knal. De politie is op zoek naar getuigen.

Getuigen hebben twee jongens met een Noord-Afrikaans uiterlijk gezien. De twee droegen donkere kleding en hadden een tas op hun rug. Ze reden op een donkere scooter zonder verlichting weg in de richting van de Bloemerd.

De politie roept getuigen op om contact op te nemen met de recherche van politiebureau Leiden via 0900-8844. Voor anonieme aangifte, kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Delen

1 reactie

  1. Hoe kan ik weten of iemand een noord afrikaans uiterlijk heeft? Ik zou het heel graag willen weten zodat ik ook verschillende culturen uit elkaar kan halen.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline