Jeugdige fietsendief gepakt bij Winkelhof

1

De politie heeft gisteren in winkelcentrum De Winkelhof in Leiderdorp een 14-jarige jongen aangehouden die op een gestolen fiets rond reed. Een 21-jarige man zag de jongen rond 16.30 uur bij het winkelcentrum op de gestolen fiets van zijn zusje rijden en alarmeerde direct de politie.

Agenten hielden de 14-jarige Leidenaar aan op verdenking van diefstal of  heling van de fiets. De fiets werd november vorig jaar gestolen en is inmiddels – dankzij de oplettende broer – weer aan de 17-jarige eigenaresse overgedragen.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline