Auto brandt uit in De Bloemerd

In Leiderdorp is vanmorgen vroeg een auto volledig uitgebrand. Het gaat om een Mercedes die geparkeerd stond bij schietsportvereniging De Vrijheid in Park de Bloemerd. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat het voertuig uitbrandde.

Volgens getuigen heeft de politie een pet die naast de auto lag, meegenomen als bewijsmateriaal. Er zou sprake kunnen zijn van brandstichting.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline