Vierde editie Slag om Leiden voor Issoria

Hospice Issoria kan binnenkort minstens 30.000 euro op de rekening bijschrijven. Dat is het minimumbedrag dat de Vrienden van Issoria vanavond willen ophalen bij de vierde editie van de Slag om Leiden. In ‘de slag’ gaan 57 teams van elk vijf personen de strijd met elkaar aan tijdens de benefiet kennisquiz die wordt gehouden bij de Leidse Studentenvereniging Minerva. Elk team betaalt sowieso 495 euro voor deelname, daarnaast is er dit keer een veiling waarvan de opbrengst ook naar het hospice gaat.

De veilingmeester vanavond is de jarige Robert Strijk. De wethouder ziet vandaag Abraham en mag onder meer een lunch met burgemeester Lenferink afhameren. Minimale inzet voor deze lunch in de burgemeesterskamer is 250 euro. Een diner voor vier personen met aansluitend een bezoek aan een wedstrijd van ZZ Leiden moet in elk geval 300 euro opbrengen en wie op zijn verjaardag K&G wil laten optreden in de eigen tuin moet zeker 500 euro aftikken. Misschien een ideetje voor de gezamenlijke deelnemers om cadeau te doen aan de veilingmeester.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline