Mogelijke inbrekers opgepakt

inbrekers

Agenten hielden vanmorgen vroeg twee mannen aan die met inbrekersgereedschap over de Veurseweg in Voorschoten reden. Agenten controleerden omstreeks 05.00 uur een personenauto die doelloos door Voorschoten leek te rijden. Nadat de bestuurder een stopteken kreeg, spraken agenten de bestuurder en een inzittende aan. Direct roken zij een flinke wietlucht.

Toen de mannen geen logische verklaring konden geven voor hun aanwezigheid op dat vroege tijdstip, namen de agenten een kijkje in de auto. Daar troffen ze diverse inbrekerswerktuigen aan waaronder een zaklamp, een schroevendraaier en handschoenen.

De mannen, 30 en 33 jaar oud uit Den Haag, werden aangehouden voor het in bezit hebben van inbrekerswerktuig en zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline