Insluiper betrapt en opgepakt

Een 38-jarige man uit Rijnsburg is gisteravond ingerekend op de Rijnzichtweg in Oegstgeest. Hij was een woning aan de Berlicumstraat binnengeslopen en daarbij overlopen door de bewoner. Die seinde meteen de politie in.

De bewoner hoorde rond 20.00 uur een vreemd geluid uit de keuken komen. Toen hij poolshoogte nam, trof hij in de keuken de 38-jarige verdachte aan die in een tas aan rommelen was. Bij het zien van de bewoner nam de verdachte via de achterdeur de benen. De bewoner is hierop achter hem aangerend en uiteindelijk kon de verdachte door toegesnelde agenten op de Rijnzichtweg worden aangehouden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline