Jeugdige inbrekers opgepakt in Leiderdorp

Een oplettende getuige meldde afgelopen vrijdagavond dat enkele jongeren probeerden in te breken in een woning aan de Vogellaan in Leiderdorp. De getuige belde direct 112 waarna agenten in de omgeving twee jongens aanhielden. Bij de zoektocht naar de inbrekers werd ook een politiehelikopter ingezet.

Op de Lijnbaan zagen agenten drie jongens fietsen die voldeden aan het opgegeven signalement. Agenten hielden twee jongens van 13 en 15 jaar aan. Ze kwamen uit Leiden en Leiderdorp. De derde jongens wist te ontkomen. Een van de jongens had inbrekersgereedschap bij zich.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline