Fietser gewond bij aanrijding Lammenschansweg

3

foto 1

Een jongen op de fiets is eerder vanmorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Lammenschansweg met de Koninginnelaan in Leiden, Het slachtoffer werd door een automobiliste over het hoofd gezien. De ambulance heeft de jongen naar het ziekenhuis vervoerd.

Delen

3 reacties

  1. Ook niet vreemd als je ziet hoe de meeste jongeren rijden op de fiets, kris, kras, overal door heen en dan kan men wel zeggen ‘je bent toch ook jong geweest’ jawel maar heb er zat gezien die er niet meer zijn. Weet je laatst die vrouw bij de spoorweg overgang? Het kon toch nog wel even…….baf…..oeps dus niet!!

    • T was de schuld van die vent die een straatrace aant houden was daar! Mijn beste vriendin is 3 welen geleden ook aan gereden op lammeschans weg en ik zal je zeggen ze keek echt wel uit! Want je heb daar gewoon geen overzicht!

      • Je hebt daar wel verdoende overzicht, alleen de mens kijkt niet meer uit tijdens het rijden of lopen.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline