Volgende week eerste editie Rhythm Groove & Bass Festival

1

Van 20 tot en met 29 maart zal de Leidse binnenstad transformeren tot één groot jazzpodium. Dan zal namelijk het Rhythm Groove & Bass Festival voor de eerste keer plaatsvinden. Ruim vijfentachtig artiesten zullen hun opwachting maken in de Stadsgehoorzaal, Gebr. de Nobel en de talloze kroegen, bioscopen en winkels die Leiden telt.

Niet alleen nationaal of zelfs internationaal bekende acts als Bo Saris, Raul Midón en Postmen gaan optreden, ook regionale artiesten hebben een plek gekregen in de programmering. Het festival wordt zondag 29 maart afgesloten met de finale van de Leiden Boonekamp Jazz Award en het OPEN festival. De organisatie hoopt naar eigen zeggen zowel de traditionele jazzliefhebber als de jonge cross-over fan te bedienen met het gevarieerde programma.

Meer informatie, tickets en passe-partouts zijn te vinden op www.rgbfest.nl.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline