Snackbar Risa jaar na brand heropend

2

Op de dag af een jaar nadat een felle brand snackbar Risa aan het Levendaal grotendeels in as legde, opent het RijksInstituut voor Snack Aangelegenheden – een bijnaam die studenten ooit voor het bedrijf bedachten – vandaag om 12.00 uur weer de deuren. De 50 jaar oude snackbar doet dat onder het motto: ‘Risa bakt doorrr!’

De zaak waar André en Renate vanaf vandaag weer de scepter zwaaien gaat in eerste instantie gewoon open. “Even kijken hoe het allemaal loopt,” zegt Renate. “Feestelijke acties gaan we zeker doen, maar die stellen we nog even uit tot we echt zeker weten dat alles goed op de rit staat.”

Voor de compleet vernieuwde snackbar is Risa overigens nog op zoek naar enkele leuke meiden die op doordeweekse avonden en in het weekeinde willen werken. Solliciteren kan via werken@risa.nu.

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline