Ergernis om overplakken verkiezingsposters

10

De PvdA heeft veel ergernis gewekt bij andere politieke partijen, nadat verkiezingsposters waren overgeplakt. Ook de Leidse PvdA baalt van de actie. “Wij weten van niets, het is een landelijke actie,” zegt de Leidse fractievoorzitter Gijs Holla: “We zijn er erg boos over en willen dat het partijbureau ze weer verwijderd”.

De posters hangen overal in de stad in verband met de Provinciale Statenverkiezingen. Die worden volgende week woensdag gehouden.

Delen

10 reacties

 1. Jantje van leiden op

  Een Oud-Hollands spreekwoord zegt dan ook: Een kat in het nauw maakte rare sprongen.

 2. Ome Koos is boos op

  PvdAsocialen in alle opzichten. Laat de gemeente ze maar een rekening sturen. Niks geen excuses, hier is goed over nagedacht. Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

 3. een Leids burger op

  Al plakken ze de hele stad vol. Ik zal toch NIET op de PvdA stemmen.

 4. Het begin van het einde van de PvdArmoede. Ze overplakken zichzelf al jaren met een paars neoliberalisme. Samson is de loopjongen van de VVD, Holla is de lakei van het neoliberale VVD66 regime
  van Laudy/Strijk. Slachtoffer van de schuivende panelen en verraad van hun eigen achterban.
  Koffers pakken, heren!

 5. En ook de aftakeling van de VVD is vanavond begonnen….de bedorven gevestigde orde!

 6. dit is de enige manier waarop de PVDA zich nog kan tonen. Zelfde geldt voor de VVD na het vetrek gisteren. Misschien toch maar nieuwe verkiezingen gelijk doen

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline