Benefietconcert voor Gambia in Qbus

In concertzaal Qbus wordt morgen een benefietconcert georganiseerd voor Gambia. Het geld gaat naar de organisatie WellHaLo, een stichting met als doel schoon drinkwater te leveren aan de Gambiaanse bevolking.

De deuren van de Qbus gaan om 20.00 uur open. Er zijn optredens van (lokale) bands als Maximum Overdrive, Straight Up Hogs en Bluezofeel. De presentatie wordt verzorgt door Fons Delemarre. De benefietavond is om 01.00 uur afgelopen.

Oprichter van Stichting WellHaLo Loes Koenen was zondag te gast in ons programma Cultuur071. Zij is in Gambia geweest en was geschokt door de situatie. “Toen ik terugkwam in Nederland dacht ik: ‘Ik kan dit niet aan me voorbij laten gaan'”, vertelt Koenen.

Kaarten voor het benefietconcert zijn voor 8 euro te koop bij Velvet Music, Plato en Café de Tregter. Op de avond zelf gaan de kaarten voor 9 euro over de toonbank.

Audiofragment: 2015-02-21 Cultuur071 met Ton van der Meer, Loes Koenen en Mark Horton.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline