Twintigduizend euro voor zonnekijker Leidse Sterrewacht

Het geld dat voor de bouw van een zonnekijker in de Leidse Oude Sterrewacht nodig is, is binnen. Dat liet de organisatie ‘Breng de zon naar Leiden’ gisteren via Facebook weten. Via een crowdfundingactie werd er twintigduizend euro opgehaald.

“Wat een geweldig succes, binnen vier weken na de lancering van de crowdfundingactie hebben we ons streefbedrag behaald”, reageert de organisatie via Facebook. Er is inmiddels tweehonderd euro meer dan het doelbedrag van 19.800 euro opgehaald.

Via de pagina van de crowdfundingactie kun je de bouw van de zonnekijker volgen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline