Lokale media en verborgen schatten in Science071

 

science071Hoe is het gesteld met de lokale journalistiek in Nederland? Niet zo best, zo blijkt uit het rapport dat het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek in samenwerking met Hogeschool Windesheim publiceerde. We spraken erover met onderzoeker Quint Kik.

 

 

 

 

 

In het prehistorische Noordwest-Europa werden om de een of andere manier waardevolle objecten op grote schaal vernietigd en begraven. Archeoloog David Fontijn gaat onderzoeken waarom. Wat waren de drijfveren achter deze ‘economie van vernietiging?’

 

 

Een vertrouwd gezicht inmiddels; redacteur Tess Roelofsen kwam weer de meest opvallende wetenschapsnieuwtjes doornemen. Dit keer gaf ze de luisteraars inzicht in het twittergedrag van getrouwde stellen, het proefvermogen van de pinguïn en het wereldrecord lepeltje-lepeltje liggen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline