Han Weber D66-kandidaat gedeputeerde Zuid-Holland

1

Lijsttrekker Geertjan Wenneker van D66 heeft vandaag laten weten dat D66 Zuid-Holland gedeputeerde Han Weber kandideert voor een plek in het College van Gedeputeerde Staten als de partij na de komende Statenverkiezingen opnieuw deel gaat uit maken van dat college. “Met de kandidatuur van Weber kiezen we voor betrouwbaarheid én durf in het provinciaal bestuur,” vindt Wenneker die stelt dat Weber ook in de afgelopen periode heeft bewezen dat hij ook in moeilijke tijden de belangen van Zuid-Holland met een helder D66 profiel kan vertegenwoordigen.

“Wij verwachten dan ook voor een eventuele nieuwe bestuursperiode een enthousiast bestuurder klaar te hebben staan die met de nodige lef D66 goed kan vertegenwoordigen in het college, aldus Geertjan Wenneker.

De 47-jarige Hagenaar Han Weber is op dit moment gedeputeerde voor Groen, Water en Cultureel Erfgoed.

Delen

1 reactie

  1. De gehele gevestigde orde van D66 – VVD – SP – CDA zal natuurlijk wel door willen. D66 is nu even in de winning mood (ten koste van VVD en PvdA), de corrupte en arrogante VVD (Van Rey, Hooijmayers, Eitjes, Verheyen, Kamp, Schippers….) en onberekenbare pluche partij SP zullen gedumpt worden door het electoraat. Het CDA is een mistige, marginale partij met een slinkende confessionele achterban.
    Beter is dat NL in navolging tot de Grieken en Spanjaarden kiest voor het totaal uitschakelen van deze gevestigde orde partijen (inclusief de PvdA). Achterkamertjes, vriendjes politiek, handjes klap, beton en asfalt verslaving, volksverlakkerij en kapitalistische uitbuiting van de ouderen, armen en werklozen is deze kliek niet vreemd in de laatste decennia. Weg ermee dus!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline