Politiek Café VVD in teken van Provinciale Statenverkiezingen

Twee Leidse kandidaten voor de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen komen maandag naar het Politiek Café van de VVD Leiden. Marijke van Dobben de Bruijn (nummer 5 op de lijst voor Provinciale Staten van Zuid-Holland) en Jean Hermans (nummer 5 op de lijst voor het Hoogheemraadschap van Rijnland) zijn maandagavond aanwezig in Café L’Esperance.

De avond staat in het teken van de Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen van 18 maart. Marijke van Dobben de Bruijn en Jean Hermans vertellen over de plannen van de VVD en het werk van beide bestuurslagen. Mogelijk zijn er nog meer regionale kandidaten aanwezig.

Tijdens het Politiek Café kan iedereen, lid of geen lid van de VVD, vragen stellen aan de kandidaten en met hen in discussie. De avond staat onder leiding van Tom Leest. Vragen kunnen ook van tevoren al gesteld worden via Twitter.

De aanvang is om 20.00 uur in Café l’Esperance, Kaiserstraat 1 te Leiden. Rond 21.30 uur wordt het officiële gedeelte afgesloten met een borrel.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline