Statenverkiezingen: Provinciale stemwijzer online

De stemwijzer voor de komende Provinciale Statenverkiezingen is gelanceerd. Op 18 maart aanstaande kan er in Zuid-Holland worden gekozen uit maar liefst 16 partijen: VVD, PvdA, PVV, CDA, SP, D66, GroenLinks, ChristenUnie, SGP, 50Plus, Partij voor de Dieren, Nederland Lokaal, Libertarische Partij, Vereniging Lokale Partijen Zuid-Holland, Vrijzinnige Partij en Jezus Leeft.

Via zuid-holland.stemwijzer.nl kan iedereen zijn of haar politieke voorkeur 30 stellingen toetsen aan de verschillende partijprogramma’s.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline