1 reactie

  1. Leuk programma vandaag op Cultuur071. Lekkere muziek, mooie filmrubriek (over de film Birdman, Ome Koos kende alleen de zanger Baardmans, maar niet in de keel zo te horen).en dan die dichters die perfect Nederlands kunnen desondanks hun achternamen Montagne en Ydema (met de Griekse Y van Syriza)..Wat tegenviel was het gezang van Fred Rohde als intrede van Forever Niel Young. Dan heeft die Dylan toch een mooiere stem, hoewel hij ook niet zingen kan vergeleken met Marco Bakker, waar ik favoriet van ben. IK ga vaker luisteren op zaterdagochtend van 10.00 – 12.00 op Sleutelstad FM.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline