Cultuur071 met Kooyker, Zosja en Destructive Penguins

destrupingLuister de uitzending terug van deze zaterdag. Studiogast is eigenaar van boekhandel Kooyker; Willeke van der Meer. Verder is Lukas Meijers te gast, hij vertegenwoordigt de band Zosja en er is livemuziek, van de Destructive Penguins.

Luister volgende week weer naar Cultuur071 met Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok, dan is fotograaf Fred Rhode studiogast.
  

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline