Leiderdorpse Tamarco zestig jaar oud

1

Ruim honderd mensen maakten afgelopen zaterdag hun opwachting bij de reünie van de Leiderdorpse muziekvereniging Tamarco om te vieren dat hun club zestig jaar bestaat. Muzikanten van toen en nu haalden herinneringen op en er werd muziek gemaakt.

In 1955 werd de Leiderdorpse Harmoniekapel opgericht die vanaf de jaren zeventig bekend staat als Tamarco. In 2001 behaalde de vereniging nog de kampioenstitel bij het Wereld Muziek Concours in Kerkrade bij het onderdeel mars. Na een dip in het ledenaantal in de jaren erna is de vereniging weer flink aan het groeien. Na zestig jaar ziet de club de toekomst zonnig in.

Delen

1 reactie

  1. Cees Mentink op

    Complimenten voor de leden en het bestuur van TAMARCO.
    Gefeliciteerd, muzikale ambassadeurs van Leiderdorp.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline