Tomas Kok kandidaat-statenlid PVV Zuid-Holland

Het Leidse raadslid Tomas Kok van de Groep Kok, staat op plek vijf van de kandidatenlijst van de PVV Zuid-Holland. De partij maakte zojuist haar programma ‘Minder Provincie, meer PVV‘ en de kandidatenlijst bekend. Wesley Friedhoff staat op plek 13 van de PVV-lijst. Friedhoff is ook lid van de fractie van de Groep Kok. De PVV is momenteel met zes zetels in de Provinciale Staten van Zuid-Holland vertegenwoordigd.

Tomas Kok over zijn kandidaatstelling voor de statenfractie van de PVV Zuid-Holland en over de parkeerplekken bij de nieuwe moskee aan de Ter Haarkade.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline