Jeugdige inbreker opgepakt, tweede dader voortvluchtig

3

De politie heeft afgelopen nacht een 15-jarige jongen aangehouden die in de Aaltje Noordewierlaan in Leiden Zuid-West had ingebroken in een winkel. De politie kreeg een inbraakmelding en zag inderdaad een kapotte ruit.

politie_nacht

Een getuige wist de agenten op het spoor te zetten van twee jongens die bij de winkel waren weggerend richting het Jacques Urlusplantsoen. De politie kon drie kwartier later in het Jacques Urlusplantsoen een van de jongens aanhouden. De jongen voldeed aan het signalement en had bovendien snijwonden aan zijn hand. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De andere verdachte is nog spoorloos.

Delen

3 reacties

  1. 15 jaar ??? Snap die ouders ook niet, welke idioten laat zijn kinderen s’nachts buiten lopen op een doordeweekse dag, moet die gobbekuiken niet naar school toe ofzo, begrijp nu ook wel waarom die kinderen zo moe zijn op school en ze slecht presteren….

    • Je moet de ouders niet de schuld geven van wat deze jongens hebben gedaan. Ik weet bijna 100% zeker dat deze jongens niet om 3uur ‘snachts ff hun ouders wakker maken om te zeggen dat ze snel een inbraak gaan plegen. Geen enkel moeder of vader wilt dat z’n zoon zulke dingen gaat doen

  2. Denk niet dat deze knapen naar school gaan. Dit soort knapen krijgen over ’n jaar of zo een uitkering !!!!!!!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline