Hooglandse Kerkgracht dicht wegens vliegende dakpannen

Voor echt grote problemen heeft de storm die sinds gisteravond ook de Sleutelstad teistert nog niet gezorgd. Wel voor ongemakken. Zo werd de Hooglandse Kerkgracht tussen de Nieuwstraat en de Moriaansteeg op last van de brandweer afgesloten nadat er dakpannen naar beneden waren gekomen,

dakpan2

Vanwege de harde wind, kon de brandweer niet garanderen dat de overige dakpannen netjes zouden blijven liggen. Daarom werd het zekere voor het onzekere genomen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline