Vermist meisje weer thuis

4

Het 13-jarige meisje dat sinds dinsdagmiddag werd vermist, is weer veilig thuis. Dat heeft de familie laten weten. “We rekenen erop dat jullie begrip hebben voor het feit dat we geen details openbaar zullen maken,” aldus een woordvoerder van de familie. De familie wil nu vooral met rust gelaten worden.

Nu het meisje weer thuis is, hebben we uit het eerdere bericht haar naam en foto verwijderd.

Delen

4 reacties

  1. die is gewoon ff weg gelopen , om uitbundig oud en nieuw te vieren….. triest dat ze der familie zo in onwetendheid heeft gelaten en hun oud en nieuw heeft verpest….. aan de andere kant zouden die ouders eens wat losser moeten zijn zodat de kinderen een kans krijgen om eerlijk tegen hun ouders te vertellen wat ze willen doen, maar daar is ook geen ruimte voor….. gelukkig is ze weer terug en is het geen 1 of ander eng verhaal !!!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline