Eindejaarsuitzending Cultuur071

Traditiegetrouw vond op zaterdagavond 20 december de eindejaarsuitzending van Cultuur071 plaats. Vanmorgen kon je deze horen in de herhaling, en nu is de hele uitzending terug te luisteren.

Audiofragment: Luister hier de eindejaarsuitzending in z’n geheel terug.

Zo kun je de Sirene’s terughoren, hoor je meer over Stukafest Leiden, weet je wat er besproken is met Frans Heemskerk, Katelijn Udo de Haes, Richard Den Haring, René van Es, Viviënne Vivienne Aerts en je hoort natuurlijk onze studiogast Roeland Segaar, hoe ziet het leven van deze leidse cabaretier eruit?! Volgend jaar is er weer een Cultuur071, zaterdag 3 januari! Tot dan.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline