Voetganger zwaargewond na aanrijding door vrachtwagen

1

Een voetganger is rond het middaguur zwaargewond geraakt toen een kerende vrachtwagen hem over het hoofd zag op een zebrapad op de Albinusdreef. Omstanders en hulpverleners van het LUMC, het ongeluk gebeurde vrijwel voor de deur van het ziekenhuis, verleenden direct eerste hulp.

De vrachtwagen was verkeerd gereden en probeerde te keren. Daarbij moest hij een paar keer steken. De voetganger kwam daarbij onder de vrachtwagen terecht en liep zwaar beenletsel op. Het slachtoffer is met spoed naar het LUMC gebracht. De vrachtwagenbestuurder was door het ongeval in shock en werd ook door de ambulancedienst geholpen.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline