Rob Overmeer te gast in Cultuur071

Fotograaf Rob Overmeer is studiogast vandaag. Beatrice van der Poel zingt en speelt live, samen met Tim Eijmaal. Uiteraard zijn Peter Visser en Inge van Es van de partij en we luisteren naar een reportage van de opening van Gebr. de Nobel.

Audiofragment: Luister hier de volledige uitzending terug

Volgende week zijn er twee uitzendingen, namenlijk ’s ochtends om 10:00 uur met studiogast Robbert van Heuven en ’s avonds om 19:00 uur met studiogast Roeland Segaar tijdens onze speciale jaarlijkse eindejaarsuitzending.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline