Brand in werkplaats treft Verfhuis Frank Scheffer

1

Brand in de werkplaats van ’t Verfhuis Frank Scheffer in de Herenstraat heeft gisteren voor de nodige schade gezorgd. Niet de vlammen, maar vooral roet zorgt voor veel overlast bij het bedrijf. Bij de brand raakte niemand gewond. Wel werden de woningen boven de winkel ontruimd vanwege de rookontwikkeling.

De brand werd gisteren even na 10.00 uur ontdekt door een van de bewoners van de huizen boven het bedrijf. De brandweer reageerde direct en kwam met drie wagens ter plaatse. De brand zelf bleef beperkt tot de werkplaats. Waarschijnlijk is daar kortsluiting ontstaan in de oplader van een telefoon.

Delen

1 reactie

  1. ach mens, ga toch koken! op

    Snap sowieso niet waarom een bedrijf met brandbare materialen (verf, oplosmiddelen) nog gewoon in een woonwijk mag liggen met n.b. woningen er boven. Zoiets ligt normaal op een bedrijventerrein. Lekkuh veilagh!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline