De ‘duistere kant’ van Cultuur071 met Lenny Waasdorp

Dag sinterklaasje en tijd voor een nieuwe aflevering van Cultuur071 met Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok. Studiogast is beeldend kunstenaar Lenny Waasdorp. Ook te gast is Patricia Nauto, zij is fotograaf en exposeert in de Leidse Stijl – voorheen Even Open – voorheen De Slegte. Dat werd vorige week geopend met zang van Irma Schulte Fischedick, die komt dat bij ons nog een keertje doen, dat zingen. Live. Verder waait Marcel van Schooten nog even aan en horen we Peter Visser en Diana van den Driessche. Volgende week is voormalig stadsfotograaf Rob Overmeer te gast.

Audiofragment: Beluister de uitzending helemaal terug.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline