Sinterklaas in bakfiets op Diamantplein

In het winkelcentrum Diamantplein vond afgelopen het Sinterklaasfeest plaats. De sint reikte aan het einde van het feest prijzen uit aan de kinderen die de kleurplatenwedstrijd hadden gewonnen. Het feest stond in het teken van fietsen.

Om die reden kwam Sinterklaas aan in een riksja. Dat is een rijkgekleurde fiets met een bak voorop. Daarnaast was er een optreden van een acrobatische fietspiet. Als afsluiter kregen de kinderen die de kleurplaat, van piet met een pepernootje in zijn achterband, het mooist hadden ingekleurd een prijs uit handen van Sinterklaas.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline