Cultuur071 met Josée Ebli, Merijn Tinga en Swing Lo

Studiogast deze dag is Josée Ebli. Zij is beeldend kunstenaar en juf. Wij vragen naar het waarom en hoe. Ook bij ons Merijn Tinga. Hij vraagt op bijzondere wijze aandacht voor de plastic rotzooi in zeeën en oceanen. Hij ging per surfplank op reis en daar is een documentaire over gemaakt. 

De mannen van Swing Lo’ zijn er (weer) bij. Een paar weken geleden speelden ze live in de uitzending. Nu praten we over hun debuut-EP. Er is ook veel muziek, hoor. Verder: Peter Visser. Benieuwd wat hij vandaag aanbeveelt en Govert De Kok. Hij stuurt ons naar een nieuwe film.

Audiofragment: Luister hier de uitzending terug.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline