Twee gewonden na val van balkon Oude Herengracht

Twee mannen zijn gisteravond rond kwart voor acht gewond geraakt toen ze op de Oude Herengracht van een balkon vielen. De mannen leunden tegen het balkonhek van een woning boven de winkels toen het hek loskwam uit de kozijnen. Die bleken door en door verrot te zijn.

Een van de mannen is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De tweede man liep eerst nog op eigen kracht weer naar binnen, maar zakte daar alsnog in elkaar. Ook hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, nadat de brandweer hem eerst met een hoogwerker weer naar beneden had gebracht.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline