Halloween voor kinderen in park Oud Hortuszicht

2

Morgen wordt er speciaal voor kinderen tot 12 jaar een griezelfeestje georganiseerd in park Oud Hortuszicht aan de Witte Singel. Vanaf 13.00 uur zijn er halloweenactiviteiten in het parkje. Zo kunnen de kinderen pompoensnijden en zijn er een griezelballonnenartiest, een heksenkraam en een waarzegger. Ook kunnen de kinderen geschminkt worden en zijn er meet and greets met een echte prinses. voor de hele stoere kinderen die nergens bang voor zijn, is er vanaf 14.15 uur een weerwolvenspel. Ook staat er een spookhuis in het park.

Ook buiten het park zijn activiteiten. Zo wordt er drie keer een Trick or Treattocht door de wijk gelopen. De monsterlijk verkleedde kinderen gaan de deuren langs om de bewoners snoepjes afhandig te maken. Daarbij gaan ze ook langs bij zorgcentrum Groenhoven waar warme chocomelk klaar staat.

halloween.jpg

Wie is morgen het engste monster bij het halloween kinderfeest in park Oud Hortuszicht? Om 18.45 uur is de prijsuitreiking. (Foto: Facebook-pagina van het halloween kinderfeest).

Delen

2 reacties

  1. Sjaan de Wekker op

    Ik kan me nog de lachspiegels in het park herinneren, dit is echt zo leuk om te herleven !

  2. Piet Pekelharing op

    Waarom moeten wij in Nederland in hemelsnaam een Amerikaans-Iers feest vieren? Halloween behoort niet tot onze tradities. Dus opzouten ermee. Als je zo graag Halloween wilt vieren ga je maar lekker naar de VSA.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline