Hakketak Live, Melle sprak… Francine Verbiest en Rob van Gerner

Voortaan is via Sleutelstad 93.7 FM om de week op donderdagavond de radioversie te horen van de rubriek Hakketak die Francine Verbiest sinds enkele maanden voor onze website verzorgt. Gisteren was de eerste Hakketak Live. Een geslaagde proef die daarom vanaf eind november een vaste plek krijgt in de radioprogrammering.

Audiofragment: De eerste Hakketak Live was gisteren te beluisteren. Te gast was de Leidse juwelier Rob van Gerner.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Francine Verbiest

Ik ben een gewone Leidse vrouw die al verschillende van haar passies en dromen heeft kunnen en mogen waarmaken, in Leiden deed ik iets met bloemen en motoren en nu verkoop ik spullen met krullen en (uw) woningen. U kunt het wat uitgebreider nakijken op ondernemen op hakken. Ik ben dol op kinderen en honden, werk graag met jonge talenten, gooi mijn energie eruit op wel- en niet gemotoriseerde 2-wielers, voel me goed in en ga graag op in de massa, hou van mensen maar niet van klitterige clubjes, ken het kind in mezelf en ben al meer dan 40 jaar samen met de voormalig “Leidse tuinman met de snor” wiens achternaam ik vol trots draag!

Je bent nu offline