Weer ongeluk in tunnelbak A4 bij Leiden

1
Delen

1 reactie

  1. De verhoging naar 130 km/uur en de W4 tunnelbak zullen de veiligheid niet erg verhogen. De minister van I&M en haar lokale lobbies proberen natuurlijk door meer m2 asfalt de verkeersproblemen te lijf te gaan. Dit faalt want we zitten met 9 miljoen voertuigen in een klein land. Er waren wel heel veel ernstige ongelukken de laatste tijd meestal door te dicht op elkaar gepakt verkeer. Afgezien van de gigantische uitstoot van CO2 en energieverspilling (immers de otto automotor gebruikt maar 25% van de energie in benzine/diesel) is dit het offer dat de automobiliteitsverslaving met zich meebrengt. En weer staat het uitstervende ras van niet autobezitters die ongehaast het schonere en groenere OV voor vrijetijd/werk instapt genoegzaam langs de met ingedeukt blik gevulde vluchtstroken te kijken.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline