Naamfeestje rond ‘hergeboorte’ roze netwerk Universiteit Leiden

Een echte hergeboorte is het niet, maar de naamswijziging van de Leidse Ganymedes Borrel markeert wel het begin van een nieuwe periode vol activiteiten voor het roze netwerk binnen de Universiteit Leiden dat sinds kort Leiden University Pride heet. Aanstaande donderdag wordt dat gevierd met een naamswijzigingsfeestje in COC de Kroon aan de Langegracht 165. Met beschuit met muisjes. Dat dan weer wel.

Audiofragment: Jasper Bitter van Leiden University Pride vertelt over de organisatie en de nieuwe naam.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline