Cultuur071 over The Big Draw, kunstroute en smikkelbaard

Deze uitzending was er door omstandigheden een zonder studiogast. Wie er wel waren: Resi van der Ploeg namens de Lakenhal over The Big Draw en de Kunstroute 2014. Jacowe aka Jacco Weener zong live en lanceerde zijn EP en natuurlijk waren Govert de Kok en Peter Visser ook van de partij. Antwoord op de prijsvraag: 55 kilometer.

Audiofragment: Luister hier de uitzending terug

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline