Slachtoffer schietincident overleden

De 28-jarige Leidenaar die woensdagavond bij een schietincident in Leidschendam zwaargewond raakte is gisteren aan zijn verwondingen overleden. Het is nog niet bekend wat de aanleiding voor de fatale schietpartij was. Een 21-jarig Katwijker die in de buurt was tijdens het incident zit nog vast. 

De Leidenaar was met een groep jongens aanwezig op de Gravin Marialaan in Leidschendam. Aldaar werd hij in zijn rug geschoten.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline