Kermis en muziek in Pieterskerk tijdens Verrassend Winkelweekeinde

1

Vrijdag en zaterdag draait het Reuzenrad in de Pieterskerk. Midden in de kerk kunnen bezoekers vanaf vrijdagmiddag 16.00 uur een kijkje nemen vanuit een negen meter hoog reuzenrad. Ook is de trans van de Pieterskerk open, waardoor er een prachtig uitzicht is over het historische centrum van Leiden en staan er in het schip van de kerk een grote schommel en een rodeostier. Voor de kleintjes is er een springkussen. In het Pieterskerkcafé is op beide dagen live muziek van singer-songwriters i.s.m. BIGGG! Smallband Festival.

De Pieterskerk opent dit weekeinde de deuren met speciale activiteiten in verband met Rrrollend Leiden dat op het plein voor de kerk wordt gehouden en het Verrassend Winkelweekeinde dat dit keer in het teken staat van fashion en muziek.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline