Politie onderzoekt herkomst van bij inbreker gevonden goederen

1

Bij de man die gisteren door de politie uit het water bij de Jan van Goyenkade is gehaald, zijn verschillende spullen gevonden waarvan de politie denkt dat ze afkomstig zijn van diefstal. De aangehouden verdachte heeft vrijwel zeker een hele serie inbraken op zijn naam.

De inbreker probeerde aan de politie te ontkomen door in het water te springen. Agenten gingen met een boot van een omstander achter hem aan en konden hem ter hoogte van de Rijn en Schiekade aanhouden.

aggregaat.jpg

Bij de inbreker werden onder meer een aggregaat en een viskoffer gevonden. De politie zoekt de rechtmatige eigenaar(s).

Weet u van wie de goederen zijn of herkent u de goederen als uw eigendom neem dan contact op de met de politie via 0900-8844.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline