Politie vist voortvluchtige verdachte uit water

4

Een hele politiemacht kwam zojuist in actie bij de Jan van Goyenkade. Een verdachte die daar werd achtervolgd, ontdeed zich onderweg van bijna al zijn kleren en dook in het water. Agenten vorderden een boot van een omwonende en zetten de achtervolging in. Bij de Wouterenbrug gaf de verdachte het op en liet zich aan boord hijsen. Daarbij werd hij direct in de boeien geslagen.

Eenmaal op de kant begon de verdachte zich opnieuw flink tegen de agenten te verweren, waarop hij met pepperspray onder controle werd gebracht. In een politiebusje werd hij vervolgens afgevoerd naar het bureau. Waarvan de man verdacht wordt, is nog niet bekend gemaakt.

Delen

4 reacties

  1. Is dat normaal om die meneer er met zijn gezicht op te zetten.. Denk dat hier een hoop gezeik van kan komen

  2. Is Sleutelstad misschien overgenomen door pooierkrant de Telegraaf, het als het LD indertijd?

  3. Is Sleutelstad misschien overgenomen door pooierkrant de Telegraaf, net als het LD indertijd?

  4. Eens, een balkje was op zijn plaats geweest.

    Maar gelukkig leidt zijn torso nogal af van zijn gezicht.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline