Benedenwoning uitgebrand in Molenstraat

Vannacht is er brand uitgebroken in een benedenwoning in de Molenstraat in Leiden Noord. De brandweer kwam met meerdere blusvoertuigen ter plaatse om de uitslaande brand te bestrijden. De bewoner kon het huis op eigen kracht verlaten en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Hij had rook ingeademd. 

De brandweer bracht twee bovenburen in veiligheid. Hun woning liep roetschade op. In totaal werden vier aangrenzende woningen tijdens de bluswerkzaamheden ontruimd. Over de oorzaak van de brand en de hoogte van de schade zijn nog geen mededelingen gedaan.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline