Technische storing: zwembad leeggelopen

Vanmiddag keken zwemmers die hun baantjes wilden trekken in buitenbad De Vliet raar op. Ze zagen de bodem van het zwembad en moesten onverrichterzake huiswaarts keren. Nu zie je in een zwembad altijd de bodem wel, maar doorgaans door enkele meters helder water. Bij De Vliet was dan door een technische storing vandaag niet het geval. Het zwembad liep leeg.

leeg-zwembad.jpgManager Henri de Boer van Sportbedrijf Leiden laat weten dat het zwembad in elk geval niet lek is. “Het is een technisch probleem, het bad wordt nu weer gevuld. Ik verwacht dat we morgen weer open zijn.” Helemaal zeker is dat overigens niet, meer gezien het weer verwacht De Boer geen grote drukte op zondag. “En mensen die wel komen, verwijzen we zo nodig door naar zwembad De Zijl.”

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline