Leidenaar gepakt met 30 kilo hennep

1

Agenten hebben donderdagmorgen op de A58 bij Wouw twee mannen aangehouden die tientallen kilo’s hennep in de auto hadden liggen. Het gaat om een 29-jarige man uit Sittard en een 22-jarige man uit Leiden. De hennep is in beslag genomen. De mannen blijven voorlopig vastzitten op het politiebureau in Bergen op Zoom. 

Rond 10.30 uur controleerden de agenten de auto personenauto. In de kofferbak vonden ze twee grote tassen, waarin zeker 30 kilo hennep zat.

Delen

1 reactie

  1. die evrliebrodders op

    Gooi dat nou is voor de heft terug op de markt, onder voorwaarde dat de opbrengsten aan de verslaafde zorg besteed word. Bespaart ook vernietigingskosten !

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline