Sleutelstad zendt Zomerse 50 uit

Wat zijn de 50 beste, leukste en zonnigste zomerhits van 2014? Dat bepaal je zelf. Sleutelstad 93.7 FM zendt op zaterdag 16 augustus de Zomerse 50 uit. Luisteraars kunnen tot en met zondag 10 augustus hun persoonlijke top 5 invullen en zo meehelpen om de lijst samen te stellen.

Sleutelstad zendt de Zomerse 50 uit op zaterdag 16 augustus tussen 12.00 en 17.00 uur. Aansluitend volgt dan de reguliere uitzending van de Sleutelstad 30.

De strijd om de titel zomerhit van dit jaar gaat vooralsnog tussen Calvin Harris met Summer en Salsa Tequila van Anders Nilsen. Met het mooie weer van dit moment is de strijd tussen deze twee en vele andere zomerhits volop losgebarsten. “Calvin Harris en Anders Nilsen scoren momenteel erg veel punten, maar het kan ook zomaar zijn dat deze maand nog een nieuwe hit ontstaat die deze twee inhaalt,” zegt Martijn de Lange, initiatiefnemer van de jaarlijkse Zomerse 50.

De Zomerse 50 van 2014 wordt uitgezonden door meer dan 150 radiozenders in Nederland en Belgie. Als hoofdprijs wordt een vakantie voor 16 personen in een luxe villa in Tsjechie weggegeven.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline