Serie zomerprogramma’s Gesprek071 van start op Sleutelstad FM

6

Net als vorig jaar kun je deze zomer op de zondagavonden luisteren naar Gesprek071. Slow radio op de zondagavond. Geen haast, geen snelle praat en ultrakorte soundbites maar tijd voor een echt gesprek. Het programma, van 23u tot middernacht wordt gepresenteerd door Gideon Roggeveen en Anne Jonas. In de eerste aflevering die zondag 20 juli plaatsvond was raadslid voor Leefbaar Leiden Tomas Kok te gast.

Audiofragment: Luister hier de eerste uitzending terug van Gesprek071

Delen

6 reacties

 1. Jantje van Leiden op

  ’Geen haast, geen snelle praat en ultrakorte soundbites maar tijd voor een echt gesprek.’ Het is maar wat je een ’echt gesprek’ noemt. Wat ik hoorde was een verongelijkte betweterige geflipte student, die leeft op kosten van de belastingbetaler. Deze randfiguur heeft geen enkele bijdrage voor een betere stad. Geen aandacht aan besteden dus. Zonde van de zendtijd.

 2. Vrijwel iedereen die er ook maar enigszins toe doet is met vakantie of heeft op zijn minst in figuurlijke zin even afstand genomen van het Leidse gedoe. Dan houd je dus gefrustreerde randfiguren en publiceitsgeile nietsnutten over. Nr. 1 op die lijst was blijkbaar Koksmaatje, met misschien zijn leider op plaats twee. Die moet trouwens wel oppassen, want hij zou zo maar overvleugeld kunnen worden door het verongelijkte relneefje.

 3. RienvanVliet op

  Sloos zei eerder dit jaar nog dat LL geen lokale afdeling van de PVV is. Dat was dus een leugen. Sloos, Kok en Friedhoff verafgoden Wilders. Wat Sloos betreft, die zal er over 4 jaar wel mee stoppen en verder zal het hem een zorg zijn. Hij gaat dan zijn binnengesleepte raadsvergoedingen tellen. Dat Kok het nu overneemt, zal hem weinig boeien.

 4. Badr Maghrani op

  Hoe vaak mag Tomas Kok beweren dat ik hem bedreigd zou hebben van Sleutelstad, terwijl ik hem nooit bedreigd heb?

 5. Badr Maghrani op

  En Gideon Roggeveen, wat klinkt er zo duidelijk? Wat is er duidelijk? Wat is de context van hetgeen naar kok is getweet? Hoe weet jij wat duidelijk is zonder te weten wat MIJN verhaal is meneer Roggeveen?

  Een nog grotere schande voor de journalistiek dan Chris de Waard dat is.

 6. Badr Maghrani op

  Anne Jonas daar en tegen wel het lef om door te vragen en kritisch te zijn, deze dame heeft meer cojones dan Roggeveen en de Waard samen

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline