Cadets Lightning Leiden Nederlands Kampioen

De Cadets van American Football Club Lightning Leiden zijn gisteren in Arnhem Nederlands kampioen geworden. Ze versloegen de Amsterdam Crusaders met 32-22. De wedstrijd werd gespeeld bij de Arnhem Falcons in Sportpark ’t Cranevelt. De Leidse spelers hielden stand in de soms enorme stortbuien die moeder natuur over het sportpark uitstrooide. Lightning Leiden werd bijgestaan door de vaste schare supporters die vanaf de zijlijn hun helden een hart onder de riem staken. ‘Go Leiden Go’, was tot in de verre omtrek te horen. Overigens werd Senior Flag Football Lightning Leiden gisteren in Arnhem tweede. Zij verloren met 102-60 van Den Haag Hyena’s/Dutch Lions.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Henny Zwaan

Je bent nu offline